Koop het cursusmateriaal van Wegwijs in de Bijbel

Unieke oriëntatie cursus: Wegwijs in de Bijbel

Doelgroep: Zoekers

Hebt u ooit de Bijbel al eens willen lezen of bent u geïnteresseerd in de diepere betekenis van dit boek? De cursus ‘Wegwijs in de Bijbel’ biedt mensen een unieke kans om kennis te maken met het best verkochte boek aller tijden.

Spanning, avontuur, liefde en menselijke emoties, de Bijbel heeft het allemaal in huis om een “bestseller” te zijn. Miljoenen mensen zijn gegrepen door de aantrekkingskracht van dit Boek en anderen beginnen die net te ontdekken. Het gaat niet alleen om mooie verhalen. In de Bijbel gaat het ook over concrete vragen als de zin van ons bestaan, de omgang tussen mensen, de toekomst van deze wereld en het leven na de dood. De Bijbel wil een wegwijzer zijn in een wereld vol verwarring, teleurstelling en misleiding.

“De eeuwen door zijn mensen op zoek geweest naar de diepere zin van het leven”, vertelt André Meulmeester, die als cursusleider al sinds 1995 aan deze cursus verbonden is. “Vragen als: wie is God, heeft mijn leven zin, is er meer tussen hemel en aarde, wat gebeurt er na de dood, wie is Jezus en wat is waarheid, heeft mensen voortdurend bezig gehouden. Steeds weer zijn mensen tot de ontdekking gekomen dat het christelijk geloof redelijk is.

De Bijbel is niet geschreven als een wetenschappelijk handboek, maar wil mensen wel helpen antwoorden te vinden op de diepe vragen van het leven.

De cursus ‘Wegwijs in de Bijbel’ behandelt in één jaar tijd de belangrijkste thema’s uit de Bijbel. Bovendien is deze cursus zo opgebouwd dat alle christelijke feestdagen en hun betekenis aan de orde komen. Het enthousiasme van de deelnemers is groot. Al zo’n 400 mensen in Almere en daar buiten hebben deze cursus gevolgd.

De cursus ‘Wegwijs in de Bijbel’ is een uitstekende gelegenheid om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de inhoud van het grootste Boek van alle tijden!” Voor deze cursus is geen vooropleiding of voorkennis nodig.

Wilt u ook een onderwijspakket voor uw gemeente en woonplaats?

In het pakket zit een handleiding voor de cursusleider, Powerpoints op USBstick en cursusmappen voor het aantal deelnemers.

Kom een avond mee draaien in Wegwijzer College (Almere) om de cursus in werking te zien.

Ook is het mogelijk om een extra toerusting te krijgen en toelichtend gesprek over het inzetten van de cursus. Dat kan voorafgaand aan de avond in Wegwijzer College of nadien.

Cursus van Christelijke gemeente De Wegwijzer

Prijslijst:

Handleiding € 5,00

Eerste map (bij de allereerste bestelling) € 75,00

1-10 stuks Extra mappen cursisten € 30,00

11-30 stuks Extra mappen cursisten € 27,50

31 of meer Extra mappen cursisten € 25,00

USB stick met ppt € 20.00

PR flyer pdf met flexibel in te vullen achterkant € 15,00

Extra toerusting in Almere (1 tot 1,5 uur) € 60,00

Gratis meedraaien in Wegwijzer College Gratis!

Al de prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De opbrengst in zijn geheel wordt gebruikt voor de missie van Wegwijzer College.

 

Bestelformulier